Web Analytics Made Easy - Statcounter

اتحاد بیشتر میان ائتلاف سه گانه و تشکیل گروه نظامی موسوم به شبح های صحرا فقط بخشی از نتایج جلسات برخی شخصیت های عراقی با اعضای موساد در امارات است که در راستای رسیدن صهیونیست ها به آرزوی دیرینه است.

سرویس جهان مشرق؛ در حالی که جریان مقتدی صدر (یکی از بزرگترین گروه های شیعی) به تشکیل دولت با ائتلاف تقدم (بزرگترین ائتلاف اهل سنت) و حزب دموکرات کردستان (جماعت بارزانی) اصرار دارد و به سایر جریان های سیاسی فرصت ۴۰ روزه برای تشکیل دولت داده اما در مقابل گروه «چارچوب هماهنگی شیعی» اعلام کرده برای شکل گیری دولت فقط بر توافق با جریان مقتدی فکر می کند و تاکید کرده روند سیاسی را اصلاح می کند و خود روند سیاسی نیست و از سویی دیگر تصریح کرده شیعیان اکثریت را برای تشکیل دولت دارند و از ایجاد فراکسیون بزرگتر شیعی همراه با جریان مقتدی دست نمی کشد و در این شرایط دولت تشکیل می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایطی که چارچوب هماهنگی شیعی به همراه احزاب و نمایندگان مستقل عراقی برای ائتلاف و تشکیل دولت با مقتدی همچنان در تلاش هستند اما این جریان تاکنون پاسخ مثبتی نداده و به نظر می رسد ریشه این اختلافات و اتحاد میان ائتلاف سه گانه «مقتدی - حلبوسی - بارزانی» را باید در جایی دیگر جست وجو کرد.

براساس برخی از گزارش های جدید به دست آمده در ماه های اخیر چند جلسه سری میان برخی از شخصیت های سیاسی ائتلاف سه گانه از جمله ائتلاف تقدم و جماعت بارزانی با نیروهای سازمان اطلاعات رژیم صهیونیستی در کشور امارات تشکیل شده است.

خبرها حاکیست، هدف اصلی این جلسات متحد کردن بیشتر اعضای ائتلاف سه گانه بوده تا سایر جریان های سیاسی به ویژه ائتلاف دولت قانون (نوری المالکی) و ائتلاف فتح (هادی العامری) و گروه های مقاومت عراقی (از جمله شیخ قیس خزعلی) و... به حاشیه بروند.

باید توجه داشت بعد از این جلسات بود که برخی از رسانه های یک جریان خاص تلاش کردند ائتلاف با حلبوسی و دادن امتیاز ریاست پارلمان به وی را با هدف کم کردن نفوذ ایران عنوان کنند و با این حربه تلاش کردند افکار مردم عراق را به کم رنگ شدن حضور تهران مشغول کنند و اذهان آنان را از سوابق (فرمواش نشدنی) جریان حلبوسی دور کنند. (این تلاش ها در حالی صورت می گیرد که ایران به طور رسمی و با ارسال پیام های مشخص اعلام و تاکید کرده هیچ دخالتی در تشکیل دولت عراق ندارند و انتخاب نهایی بر عهده احزاب و مردم این کشور است)

گفته شده یکی دیگر از دستور کارهای جلسات سری در امارات این بوده که همزمان عملیات های خودزنی و خرابکارانه در مناطق مشخص و علیه برخی شخصیت ها انجام شود و این حملات را به نیروهای سازمان بسیج مردمی نسبت دهند و در ادامه هم رسانه های ائتلاف هجمه سنگینی را علیه حشد الشعبی و ایران آغاز کنند.

زمان زیادی از برگزاری این جلسات سری نگذشته بود که حملات مشکوکی علیه مقرهای ائتلاف «التقدم» به رهبری «محمد الحلبوسی» و حزب «عزم» به رهبری «خمیس خنجر» در بغداد صورت گرفت که با تظاهرات و اعتراض طرفداران این دو جریان همراه شد.

بعد از این اتفافات مشکوک بود که تحرکات جدید ائتلاف التقدم و حزب عزم آغاز شد و براساس اطلاعات به دست آمده سران این دو  جریان به بهانه ناامن شدن مقرهایشان در بغداد تلاش کردند بخشی از نیروهای زبده و آموزش دیده خود را از استان الانبار به پایتخت انتقال دهند.

این دو جریان درصدد برآمدند گروه موسوم به «شبح های صحراء» را با هدف حمایت از مقرهای احزاب اهل سنت در بغداد مستقر کنند که به گفته برخی منابع میدانی این نیروها از طریق اماراتی ها به انواع اسلحه سبک و نیمه سنگین آمریکایی مجهز هستند.

خبرها حاکیست در این مقطع زمانی شماری از اعضای گروه موسوم به «شبح های صحراء» در سکوت کامل خبری در بخش الکرخ (حومه غربی بغداد، غرب رود دجله) مستقر و برخی منابع اعلام کردند این گروه در مسیر رسیدن به حومه پایتخت در منطقه «ابوغریب» با استقبال برخی افراد روبه رو شدند.

این اتفاقات در حالی روی داده که اطلاعات تازه به دست آمده نشان می دهد شماری از نیروهای موسوم به «شبح های صحراء» پیشتر مخفیانه به پایتخت آمده بودند و در لباس مبدل حمله علیه دو حزب اهل سنت را انجام دادند تا در ادامه شرایط مهیا شود و به صورت علنی و به بهانه حمایت از مقرهای احزاب سنی اعلام موجودیت کنند.

به گفته برخی منابع، مسئولیت حمایت مالی و نظامی از گروه موسوم به شبح های صحراء (به مانند گروه شبه نظامی العملاقه در یمن) با اماراتی ها است و به نظر می رسد در آینده باز هم در مناطق غربی عراق تقویت و توسط محمد الحلبوسی رهبری شود.


روند تحولات نشان می دهد حلبوسی و برخی دیگر از رهبران جریان های سیاسی عراق با حمایت اماراتی ها، صهیونیست ها و آمریکایی ها در تلاش هستند در گام نخست به بهانه حمایت از دفاتر احزاب راه را برای ورود شماری از گروه موسوم به شبح های صحراء به پایتخت باز کنند که البته هدف اولیه است و در ادامه هم آرام آرام هدف اصلی یعنی تسلط بر مناطق غربی عراق را محقق کنند و فضا را برای تشکیل اقلیم جدید (مانند اقلیم کردستان) آماده کنند.

به گزارش مشرق، ائتلاف غربی - عربی - عربی در سال های گذشته به شیوه های مختلف برای تجزیه عراق به سه اقلیم کردی - سنی - شیعی تلاش کرده و حالا با این سناریوی جدید (سازماندهی ائتلاف سه گانه برای تشکیل دولت و ایجاد گروه نظامی شبح های صحراء) به میدان آمده و هدف نهایی از تشکیل اقلیم جدید در غرب عراق ارتباط و پیمان مستحکم با رژیم صهیونیستی است.

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو تحولات اوکراین ماه رمضان قیمت گزارش اختصاصی مشرق عراق مقتدی صدر محمد الحلبوسی مسعود بارزانی ائتلاف جلسه امارات صهیونیست ها خمیس الخنجر اقلیم سنی اقلیم کردی اقلیم شیعی اخبار داغ تحولات عراق پارلمان عراق خودرو قیمت های روز در یک نگاه حوادث سلامت ائتلاف سه گانه گروه موسوم تشکیل دولت برای تشکیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۳۹۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد

به نقل از المعلومه، ادامه دخالت‌های «النا رومانوسکی» سفیر آمریکا در امور امنیتی و مسائل اجتماعی عراق، واکنش محافل عراقی را به همراه داشته است.

در این راستا «رفیق الصالحی» نماینده فراکسیون پارلمانی صادقون عراق خواستار اخراج سفیر آمریکا از کشورش به خاطر اظهارات مداخله جویانه او شد.

وی با بیان اینکه اظهارات اخیر سفیر واشنگتن در بغداد مردود و نیازمند موضع ملی برای بیرون راندن آن از عراق است، تاکید کرد: رومانوسکی ملت و دولت عراق را بسیار خوار و خفیف کرده و تداوم تحرکات وی خطرناک است و تبعاتی برای حاکمیت کشور به همراه دارد.

به گفته الصالحی، این قبل تحرکات آمریکا، دخالت آشکار در امور داخلی عراق است.

«نیسان الزایر» عضو کمیسیون حقوق بشر پارلمان عراق نیز اظهارات رومانوسکی درباره اصلاح قانون مبارزه با فحشا و بی بندو باری جنسی در مجلس عرا، را مورد انزجار قرار داد.

«یاسر الحسینی» دیگر نماینده مجلس عراق نیز گفت: ما نمی‌پذیریم که سفیر آمریکا در بغداد خود را رئیس جمهور عراق بداند. دخالت‌های وی مخرب است، از این رو از دولت می‌خواهیم که قیمومیت آمریکا بر عراق را متوقف کند.

وی به دخالت‌های سفیر آمریکا در عراق در امور امنیتی و مسائل اجتماعی در کشورش اشاره کرد و خواستار واکنش دولت و وزارت خارجه عراق در قبال تحرکات سفیر آمریکا در بغداد شد.

پیش از این نیز «علی جابر التمیمی» کارشناس مسائل حقوقی عراق با اشاره به اینکه، رومانسکی قانون‌های بین المللی را در خصوص این کشور نقض کرده، گفته بود: رومانسکی به قانون مبارزه با فحشا در عراق اعتراض کرده که این اقدام در تضاد با مفاد یک، ۲ و سه منشور سازمان ملل و ماده ۲۷ توافقنامه راهبردی امضا شده با طرف آمریکایی در سال ۲۰۰۸ به شمار می‌رود.

وی افزود: بدین ترتیب عراق حق دارد سفیر آمریکا را بر اساس توافقنامه وین سال ۱۹۶۱ بند مربوط به تعیین روابط دیپلماتیک از این کشور اخراج کند. بر اساس ماده ۹ توافقنامه وین، هر کشوری می‌تواند هر سفیر نامطلوبی را اخراج کند.

در همین حال، «ابتسام الهلالی» رئیس فراکسیون المنتج الوطنی در پارلمان عراق نیز تاکید کرده بود: سفیر آمریکا در عراق برای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی در این کشور تلاش می‌کند.

وی افزود: ما شاهد اقدامات پارلمانی در عراق برای جلوگیری از تحرکات آمریکا در این کشور در راستای گسترش انحرافات اخلاقی و همجنس گرایی هستیم. اقدامات سفیر آمریکا به ویژه در خصوص حمایت از همجنس گرایی در جامعه عراق نگران کننده است.

الهلالی ادامه داد: ما باید از طریق کانال‌های قانونی و دیپلماتیک در برابر پیاده شدن این پروژه‌ها در عراق وارد عمل شویم. اقدامات سفیر آمریکا در راستای اجرای راهبرد این کشور با حمایت برخی کشور‌های غربی انجام می‌شود.

به گزارش ایرنا، پارلمان عراق اخیرا با وجود مخالفت‌ها از سوی آمریکا و برخی کشور‌های اروپایی، قانون جرم‌انگاری همجنس‌گرایی در این کشور را با یک اصلاحیه به تصویب رساند.

پارلمان عراق با اعمال اصلاحیه‌ای در قانون قبلی که روابط همجنس‌گرایانه و تغییر جنسیت را جرم تلقی می‌کرد، مجازات تعیین شده برای این جرائم را از اعدام به ۱۵ سال حبس تغییر داد و آن را به تصویب رساند.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل خاورمیانه

دیگر خبرها

  • خشم محافل عراقی از دخالت‌های گسترده سفیر آمریکا در بغداد
  • شباهتهای جنگ غزه و ائتلاف کفار و مشرکین مکه و یهود مدینه در جنگ احزاب
  • عربستان برای حمایت از اسرائیل ائتلاف عربی تشکیل می‌دهد
  • سفر غافلگیر کننده دبیر کل ناتو به اوکراین
  • استرداد بیش از ۱۹۰ خانواده عراقی از اردوگاه الهول سوریه به عراق
  • تولید میدان گازی بزرگ عراق پس از حمله پهپادی متوقف شد
  • بازدید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • بازددید سفیر ایران و مقام‌های عراقی از مرز خسروی
  • مقامات عراقی در حال تحقیق درباره قتل یک اینفلوئنسر هستند
  • جدایی کاپیتان تیم ملی عراق از تیم لیگ برترمس رفسنجان